Udruge članice

Krapinske trkačice i trkači sve aktivniji !

23. travnja 2018

U subotu 21. 4. 2018. naši trkači nastupili su na utrkama “Z brega na breg” u Desiniću, u Jurjevcu na trailu i na noćnoj utrci u Zadru (Zadar night run). Vikend je nastavljen nedjeljnim natjecanjima, 22. 4. 2018. na Riječkom polumaratonu, a bogati trkački vikend okrunjen je nastupima na Rudarskom maratonu u Sloveniji. U Desiniću ... [ pročitaj više ]

Kickboxing klub Krapina – Antonela Cesarec osvojila 1. mjesto u disciplini point-fighting, kategorija do 42 kg !

23. travnja 2018

Austrijski Innsbruck ovaj je vikend bio domaćin kickboxing svjetskog kupa THE AUSTRIAN CLASSICS 2018 na kojem su borci iz 28 država i 220 klubova prijavili 2124 kickboxing startova. Jedan od klubova sudionika iz Hrvatske, bio je i Kickboxing klub Krapina čija se članica Antonela Cesarec natjecala u point fightingu u dvije težinske kategorije ... [ pročitaj više ]

ŠRD Krapina – počela sezona u disciplini “Lov ribe udicom na plovak” , proglašen prvi ovogodišnji “Car Škaričeva” !

3. travnja 2018

U nedjelju na jezerima u Škaričevom 25.03.2018 konačno je otvorena ribolovna sezona i to u disciplini”Lov ribe udicom na plovak. Po hladnom vremenu bilo skupilo se 15 najhrabrijih ribiča, koji su izdržali do kraja, unatoč prohladnom vremenu. Ulov je bio odličan, a rezultati su: 1. Mario Kozina 34.80 kg – CAR ŠKARIČEVA 2018 2. ... [ pročitaj više ]