Šahovski klub Krapina

E-mail: radmilasvaljek@gmail.com

IBAN: HR4923600001101495695

Web stranica: http://www.skkrapina.hr

Šahovski klub Krapina, rekordnih 80 natjecateljica i natjecatelja na “Memorijalu Miljenka Medića”, održanom uz 6. dane Krapinskog sporta!

10. rujna 2018

Šahovski klub Krapina organizirao je 2. rujna 2018. uz Tjedan kajkavske kulture i VI. dane krapinskog sporta uz podršku Grada Krapine ─ „Memorijal Miljenka Medića” (pojedinačni brzopotezni šahovski turnir) u znak sjećanja na svojeg prerano preminulog člana. Nastupilo je čak 80 igrača i igračica iz Hrvatske, BiH i Slovenije, od toga ... [ pročitaj više ]

Đurđevac – odličan dan za šahiste ŠK Krapina !

16. listopada 2017

Krapinski šahisti u petom krugu II. lige centar, igranom u đurđevačkom Hotelu Picok 15. listopada bili su izvrsno raspoloženi za igru. U prvom meču sa trenutno drugoplasiranim ŠK Poletom iz Buševca bilo je napeto jer smo na 5. ploči brzo izgubili partiju previdom figure. Međutim, ostatak ekipe uspio je osvojiti 3 boda za neriješeno. ... [ pročitaj više ]

Šahovski klub Krapina – uz obilježavanje 5. Dana Krapinskog sporta, održan šahovski turnir “Memorijal Miljenka Medića”, pobjednik Ozren Biti !

6. rujna 2017

Ozren Biti pobjednik Memorijala Šahovski klub Krapina organizirao je 3. rujna 2017. uz Tjedan kajkavske kulture i V. dane krapinskog sporta uz podršku Grada Krapine ─ Pojedinačni brzopotezni šahovski turnir „Memorijal Miljenka Medića”, u znak sjećanja na svojeg prerano preminulog člana. Nastupilo je 60 igrača i igračica iz Hrvatske, ... [ pročitaj više ]