Športsko ribolovno društvo Krapina

Ime športskog kluba: Športsko ribolovno društvo

OIB: 49792209352

Adresa: Magistratska 10, 49000 Krapina

Predsjednik: Franjo Vodolšak

Mob: 098/689492

Tajnik: Damir Novak

Mob: 099 / 2316947

E-mail: franjo.vodolsak@gmail.com; damir.novak@vetropack.hr

IBAN: HR6923400091100213145

GRABA 2017.

25. travnja 2017

Dana 17.04.2017 na Grabi u Krapinskom polju održano je II kolo šaranskog kupa Graba 2017. Rezultati su u nastavku: 1. Dražen Kantolić / Alen Junačko 7.080 kg 2. Željko Vidović / Josip Tušek 6.460 kg 3. Damir Novak / Mario Novak 3.580 kg 4. Renato Tušek / Matija Medvedec 3.440 kg 5. Kristijan Peček / Nenad Belošević 0.0 kg 6. Mario ... [ pročitaj više ]

ŠRD Krapina – natjecanje povodom Ivanjske noći 2016

5. srpnja 2016

U noći sa subote 18.06. na nedjelju 19.06. ŠRD Krapina održalo je noćno natjecanje u ribolovu povodom Ivanjske noći. Natjecanje je trajalo od subote navečer od 19 sati do nedjelje ujutro u 7 sati, a održano je na jezerima u Škarićevu. Unatoč malom odazivu, lovilo se odlično, a poredak je bio sljedeći: 1. Alan Mojiško, 26.14 kg 2. ... [ pročitaj više ]

SRK Krapina: Odrzano 1. kolo drustvenog natjecanja Graba 2016

30. ožujka 2016

REZULTATI  1. kola DRUŠTVENOG ŠARANSKOG NATJECANJA GRABA 2016 Mario Kozina / Ivica Kozina 6.60 kg Tihomir Hršak / Boris Pospiš 5.40   kg Damir Novak / Mario Novak  4.50      kg Robert Plahutar / Damir Kozina   2.44 kg Željko Vidović / Josip Tušek         0.0 kg Zoran Matijević / Dragutin Krleža ... [ pročitaj više ]