Športsko ribolovno društvo Krapina

Ime športskog kluba: Športsko ribolovno društvo

OIB: 49792209352

Adresa: Magistratska 10, 49000 Krapina

Predsjednik: Franjo Vodolšak

Mob: 098/689492

Tajnik: Damir Novak

Mob: 099 / 2316947

E-mail: franjo.vodolsak@gmail.com; damir.novak@vetropack.hr

IBAN: HR6923400091100213145

ŠRD Krapina – održano 4. kolo društvene šaranske lige !

30. svibnja 2017

REZULTATI  IV kola DRUŠTVENE ŠARANSKE LIGE GRABA 2017 1.Mario Kovačec / Zoran Matijević           22.205kg 2.Željko Vidović / Josip Tušek                  19.180kg 3.Kristijan Peček / Nenad Belošević       15.980kg 4.Damir Novak / Mario Novak                11.260 kg 5.Mario Kozina / Ivica Kozina           ... [ pročitaj više ]

GRABA 2017.

25. travnja 2017