Trkački klub “Maraton” Krapina

E-mail: tajnik@klubmaraton.com

IBAN: HR1323400091110139969

Web stranica: http://klubmaraton.com/

Održano 2. izdanje “Zagorske magistrale” !

1. ožujka 2020

29. veljače održano je 2. izdanje trail utrke Zagorska magistrala u organizaciji Tk Maraton Krapina. Natjecalo se na dvije dionice, na dužoj dionici Veliki medvjed u dužini od 27 km sa startom u Zaboku i ciljem u Krapini te kraćoj u dužini od 7 km sa startom i ciljem kod OŠ Ljudevita Gaja u Krapini. Po hladnom i na pojedinim dijelovima ... [ pročitaj više ]

Bogat natjecateljski vikend TK Maraton,Vincelj na 37. Atenskom maratonu, Štefanić i Hršak u Koprivnici i Zagrebu !

12. studenoga 2019

41. MEĐUNARODNA ATLETSKA UTRKA GRADA KOPRIVNICE ! U konkurenciji od sedamdesetak natjecatelja nastup je u Koprivnici na 41. Međunarodnoj atletskoj utrci grada Koprivnice 10. studenog zabilježio je i Nikola Štefanić. Na dionici od 5 600 metara u kišnim vremenskim uvjetima Nikola je zabilježio odličan rezultat plasiravši se na 6. mjesto u ... [ pročitaj više ]

TK Maraton, Krapina. Održani 6. Dani Krapinskog sporta, i jubilarna 5. utrka pod nazivom “Krapinski ringišpil” !

10. rujna 2018

ODRŽAN 5. KRAPINSKI RINGIŠPIL 8. rujna u Krapini je održan 5. po redu Krapinski ringišpil, kružna utrka podijeljena na čak sedam dionica. Na stazi koja dijelom prolazi Krapinskim Strahinjem, a dijelom Podgorom Krapinskom trčalo je ukupno 138 natjecateljica i natjecatelja, od toga 87 odraslih i 51 dijete. Djeca su bila podijeljena na dionice ... [ pročitaj više ]