Završeni 3. Dani krapinskog sporta !

Nakon tjedan dana natjecanja koje su organizirali klubovi – članovi Krapinskog sportskog saveza, a koji su održani u sklopu Tjedna kajkavske kulture 2015., možemo reći da smo izuzetno zadovoljni. Ove godine nas je i vrijeme poslužilo, tako da su sva natjecanja održana prema planu. Započeli smo predstavljanjem sportskih aktivnosti  u Zagrebu, te na RHZK, a sama sportska događanja su započela stolno-teniskim turnirom koji je održan u Dvorani Srednje škole Krapina. Sportske aktivnosti su završile na teniskim terenima, kada su odigrani zadnji teniski mečevi i proglašeni najbolji tenisači. Mogu s veseljem reći da je sportskim terenima prošlo gotovo 700 natjecatelja, od onih najmladđih 5-6 godina/utrka na 100 m, pa do onih najstarijih /utrka na 10.000 , gospodin Puh /. Ovom se prilikom želim zahvaliti svim sportašicama i sportašicama, gradonačelniku Krapine Zoranu Greguroviću, zamjenicima gradonačelnika Branku Varjačiću i Dragutinu Kozini, koji su bili na svakom sportskom događanju, predsjedniku Grdskog vjeća gospodinu Željku Paviću, ravnatelju Srednje škole Krapina, gospodinu Ivici Rozijanu,  osoblju Srednje škole Krapina koji su nam nesebično otvorili vrata sportske dvorane i bili uvijek ovdje pri ruci. Velika zahvala i RHZK na promociji i praćenju sportskih događaja, te naravno svim sponzorima i donatorima.

Vidimo se iduće godine, nadam se u još većem broju.

Predsjednik Krapinskog sportskog saveza

Saša Kundih