Završeno dvoransko prvenstvo seniora i veterana NS KZŽ u organizaciji NK Zagorec, Krapina!

U Krapini je završen Zimski dvoranski turnir za registrirane klubove NS KZŽ u kategoriji seniora i veterane uz odličnu organizaciju NS KZŽ i NK Zagorec Krapina kao domaćina turnira.
Osam dana su gledatelji u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina mogli uživati u ljepotama malog nogometa a i u uzbuđenjima koji nosi ta sportska igra.

Posljednjeg dana turnira na parket dvorane prvi su ušli veterani. U susretu Jedinstva-Sveti Križ Začretje i Vatrogasca iz Brezove utakmica u regularnom vremenu završava rezultatom 3:3. O pobjedniku se odlučuje izvođenjem sedmeraca,a bolji su bili igrači Vatrogasca. U drugom polufinalnom susretu Zagorec se lako „obračunao“ sa Tondachom pobijedivši 4:1. U borbi za treće mjesto u veteranskoj kategoriji Jedinstvo je sa 2:1 pobijedilo Tondach dok je u finalu krapinski Zagorec golovima Potočkog i Šereka slavio rezultatom 2:0.
Prvi susret polufinala seniorske konkurencije odmah je ponudio veliko iznenađenje. Naime, nakon regularnog dijela favorit krapinski Zagorec i Mladost iz Marije Bistrice igrali su bez golova pa je u ruletu sedmeraca u finale ušla ekipa iz Marije Bistrice. Radoboj se u rovovskoj borbi rezultatom 2:0 izborio za ulazak u finale protiv dobre ekipe Rudara Mihovljan. U utakmici za treće mjesto – Rudar Mihovljan nakon osam minuta igre imao je vodstvo od 2:0 protiv Zagorca da bi se krapinski klub ipak uspio vratiti u igru postigavši golove u 21. i 29. minuti igre.  Pobjednik je odlučen izvođenjem sedmeraca, a slavili su igrači Rudara rezultatom 6:5.
U finalanom susretu između Radoboja i Mladosti Marija Bistrica, unatoč vodstvu Mladosti igrači Radoboja se brzo vraćaju i golovima Dleska i dva puta Zaplatića, slave rezultatom 3:1.
Sve susrete sudili su Filip Sinković, Davor Lukec i Tomsilav Vidović, suci NS KZŽ.
Osim ekipnih nagrada dodijeljene su i pojedinačne nagrade koje su uručivali Saša Kundih, predsjednik KŠS, Juraj Sirovec, tajnik NS KZŽ, Zoran Gregurović, gradonačelnik Krapine i Stjepan Merkaš, predsjednik NS KZŽ.
IMG_0616IMG_0617IMG_0622 zaplatić i malarić

2.MJESTO: NK MLADOST MARIJA BISTRICA
3.MJESTO: NK RUDAR MIHOVLJAN
4.MJESTO: NK ZAGOREC KRAPINA

NAJBOLJI STRIJELAC:SINIŠA GREGURIĆ-NK RUDAR D.Z.
NAJBOLJI GOLMAN:ERNEST MALARIĆ-NK RADOBOJ
NAJBOLJI IGRAČ:MATIJA ZAPLATIĆ-NK RADOBOJ

Na kraju moramo spomenuti odličnu organizaciju i solidan broj gledatelja na tribinama školske sportske dvorane Srednje škole u Krapini.

FOTO: Milorad Videković.