Članice i članovi TK Maraton i dalje među najaktivnijim sportašima našeg grada !

MARKOVINA I HRŠAK TE JANŽEK I SKUPNJAK OSVOJILI TROFEJ CRNE KRALJICE 2021.

10. kolom održanim 8. travnja završeno je ovogodišnje izdanje krapinske zimske lige Trofej Crne kraljice 2021. Proglašenju najboljih pojedinki i pojedinaca na dionicama od 5.3 i 10.3 km prethodilo je uručivanje nagrade kluba Dijani Janžek, koja je 1. od naših članica u ovoj godini uspjela istrčati 500 km. Na ovogodišnjoj ligi sudjelovalo je 14 natjecateljica i 41 natjecatelj na dionici od 5.3 km te 2 natjecateljice i 14 natjecatelja na 10.3 km.U ženskoj konkurenciji na 5.3 km 3. mjesto osvojila je Lucija Mlakar s osvojenih 435 bodova, 2. mjesto Ana Gorup Hršak koja je osvojila 590 bodova dok je 1. mjesto uvjerljivo pripalo Mariji Markovini s osvojenih 870 bodova.

U muškoj konkurenciji 3. mjesto osvojio je Stjepan Leljak osvojivši 620 bodova, 2. Miljenko Hmelina s osvojenih 790 bodova, a pobijedio je Miljenko Hršak osvojivši 890 bodova. Na dionici od 10.3 km u ženskoj konkurenciji pobijedila je Dijana Janžek koja je osvojila 890 bodova dok je 2. mjesto pripalo Martini Mikša s osvojenih 100 bodova. U muškoj konkurenciji 3. mjesto podijelili su Dario Kuhar i Dražen Presečki s osvojenih 525 bodova, 2. mjesto osvaja Ante Radak (810 bodova), a 1. Vjeran Skupnjak (830 bodova).