KK Krapina, pobjede Kadeta i mlađih kadeta KK Krapina !

Ovaj vikend, u Krapini su svoje utakmice odigrali Kadeti i mlađi kadeti KK Krapina.

KK KRAPINA – KK MAKSIMIR (67-57) (25-14, 12-13, 15-13, 15-17) Od samog početka vidjelo se da kadeti Krapine žele pobjedu i da će sve učiniti kako bi stigli do nje. Već u prvih nekoliko minuta Krapina prelazi u vodstvo i ne ispušta ga do kraja utakmice. U nekoliko situacija protivnik se uspio rezultatski približiti domaćim košarkašima, ali to kao da je probudilo kadete kk krapina koji ne dopuštaju da protivnik povede. Naravno bilo je tu i loše odigranih akcija, na trenutke loša obrana, ali svi zajedno uspjeli su doći do pobjede. Kadeti Krapine trenutno su na 6. mjestu sa utakmicom manje. Prema riječima trenera Marka Goluba, u KK Krapina se nadaju da će u ostale dvije utakmice ostvariti pobjede i dići se na 3. ili 4. mjesto.

STRIJELCI: Danijel Strehovec 18, Martin Mlinarić 15, Dorian Brodar 13, Žan Gregurović 9, Hrvoje Strehovec 6, Leon Hojski 6, Noa Konjić 0, Marko Halužan 0, David Presečki 0

KK KRAPINA – KK SAMOBOR (70-68) (20-20, 23-10, 16-18, 11-20) Prvo kolo mlađe kadetske lige donijelo je izuzetno zanimljivu i napetu utakmicu u Krapini. U samom početku utakmice šut obje ekipe bio je odličan, nitko ne može promašiti koš. U drugoj četvrtini Krapina odlazi na +15. U tim trenucima utakmica postaje izuzetno agresivna i s jedne i s druge strane. Veliki broj faulova smanjuje draž utakmice i dopušta protivniku da polako topi prednost Krapine. U samoj završnici utakmice Krapina vodi sa 2 koša prednosti i Samobor ima loptu za pobjedu. Samobor šutira tricu za pobjedu a Krapina radi faul. Na svu sreću protivnik promašuje sva tri slobodna bacanja, Krapina lovi loptu i zasluženo uzima dva boda.