RK Zagorec, odigrano 10. kolo 2. Hrvatske kadetske rukometne lige 2004. skupina “A”, RK Zagorec – RK Mladost 09 Samobor; 22-22!

U sportskoj dvorani Srednje škole Krapina, pred tridesetak gledatelja u subotu 08.02.2020., mlađi kadeti RK Zagorec, godišta 2004.-2006. odigrali su prvu utakmicu u nastavku sezone a u sklopu 2. Hrvatske kadetske rukometne lige, skupina „A“. U goste im je došla ekipa RK Mladost 09 iz Samobora. S obzirom da je u prvom dijelu prvenstva ekipa Mladosti bila znatno bolja i na domaćem terenu su pobijedili rezultatom 29-17, očekivala se jedna teška utakmica ali svakako s ciljem da pobijedimo na domaćem terenu. Kako je i bilo za pretpostaviti utakmica je svih 50 minuta bila gotovo izjednačena i niti jedna ekipa se nije tijekom utakmice rezultatski odvojila na više od dva gola prednosti . Na poluvrijeme se odlazi izjednačenim rezultatom, 10-10. I u drugom dijelu utakmice padali su gol za golom, a najveću prednost od dva gola imala je ekipa domaćina, rezultat je bio 18-16. Kako to obično bude u rukometu, neizvjesnost u zadnjim trenucima utakmice, kada gosti imaju prednost, rezultat je 21-22. Minutu prije kraja pogodak za izjednačenje postiže Antonio Gradečak. Gosti nisu uspjeli iskoristiti napad, tako da se zadnjih četrdesetak sekundi prije kraja utakmice otvara mogućnost ekipi RK Zagorec da dođe do pobjede, ali na žalost lopta upućena prema golu gostiju ne nalazi put u mreži, tako da utakmica slobodno možemo reći završava realno, neriješeno, rezultatom 22-22. U slijedećem kolu rukometaši RK Zagorec idu u goste u Sesvete gdje će odigrati 11. kolo protiv ekipe RK Sesvete.